Poate ai cochetat cu ideea unui tatuaj. Poate te-ai gandit ca iti va sta bine cu asa ceva pe mana sau la picior, dar nu esti sigur ca vrei sa iti faci ceva „pentru totdeauna”. Avem o solutie pentru tine, pana te decizi sa iti faci un tatuaj permanent, si anume: tatuajul temporar.

Ce este tatuajul tamporar?

Trebuie sa stii ca un tatuaj temporar are aceleasi „efecte” ca unul permanent, in sensul ca iti va placea foarte mult si ai sa te simti minunat cu el. Este o forma speciala de arta a corpului si poti apela la ea ori de cate ori vrei sa te exprimi in acest mod. Diferenta dintre un tatuaj permanent si unul temporar este ca acesta din urma nu doare absolut deloc in momentul in care este aplicat, iar acest proces este semnificativ mai usor. In cazul in care te decizi sa treci numele iubitei pe brat, care acum este o „ex”, nu vei regreta faptul ca ai apelat la un tatuaj temporar si nu unul permanent.

tatuaj-temporar

Cum se aplica tatuajul temporar?

Daca te decizi ca vrei sa incerci un asemenea tatuaj si eu iti recomand sa faci asta, pentru ca e super fain, trebuie sa stii ca este un proces foarte simplu, care nu iti va da batai de cap. Oricine poate sa faca asta, asa ca, sa nu iti faci griji ca nu vei reusi!

  • Primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa iti aplici tatuajul este sa dezlipesti folia de protectie cu care este prevazut.
  • Al doilea pas este, dupa ce te-ai hotarat asupra zonei in care vei purta noua „creatie”, sa cureti foarte bine pielea si sa o usuci. In cazul in care exista par, acesta trebuie indepartat pentru a fi sigur ca tatuajul se va lipi. Sub nicio forma nu trebuie sa folosesti creme sau uleiuri inainte de a aplica tatuajul! Iti garantez ca nu se va lipi sau, daca o va face, nu va sta prea mult pe pielea ta! Asa ca, atentie mare!
  • Urmatorul pas este sa lipesti tatauajul pe zona pe care ai ales-o, iar hartia care exista pe spatele tatuajului o vei uda din plin cu apa. Pentru asta, poti folosi fie un prosop, fie un burete de baie. Dupa aceasta etapa, mentine o presiune asupra tatuajului timp de un minut, insa sa ai grija sa nu apesi prea tare. De asemenea, cand tii apasat, sa ai grija sa nu se miste hartia care este deasupra. Dupa ce a trecut minutul, poti sa scoti hartia si „voila”! Ai un tatuaj bestial, asa cum ti-ai dorit!

tatuaje-temporareCat dureaza un tatuaj temporar?

Daca vrei sa stii cat poti sta cu noul tau tatuaj, atunci iti voi spune eu: pana la o saptamana! Dar sa stii ca, in tot acest timp, trebuie sa ai mare grija de el si aici la refer la hainele pe cate le porti. In cazul in care tatuajul este acoperit, el se va freca de materialul hainei tale si exista riscul sa se „strice”. Si cand faci dus trebuie sa ai grija! Nu freca zona cu buretele pentru ca vei risca sa ramai fara „desen”.

Cum se poate indeparta un tatuaj temporar?

Daca vrei sa scapi de noua ta achizitie sau vrei sa incerci altceva, sa stii ca poti face asta foarte usor. Nu uita faptul ca tatuajul tau este temporar si nu unul permanent. Dupa acele cateva zile de „viata” pe care il are un asemenea tatuaj, el se va duce…de la sine. Daca vrei sa scapi de el ceva mai devreme, poti face asta cu ajutorul unui prosop ud cu care sa freci zona respectiva. Si, gata! Nu mai ai tatuaj! Poti sa il aplici pe urmatorul!

Sper ca te-am convins sa incerci un tatuaj temporar! Nu numai ca este interesanta o asemenea achizitie, dar ai sa te simti unic si special. Deci, tot ceea ce tu poti face este sa te hotarasti asupra modelului care iti place cel mai mult!

Leave a reply

required